Binnen

Onze binnen hokken zijn 120 x 60 cm en worden gebruikt voor konijnen of cavia groepen van 3 of meer. Deze hokken staan in onze woonkamer.

Voor konijnen die zindelijk zijn is het mogelijk om in de avond zo'n 15 a 30 minuten los te lopen, afhankelijk van de drukte en hun gedrag naar de andere logees.

Buiten

De buitenhokken zijn 114 x 53 cm met een ren van 120 x 120 eraan bevestigd. Logees hebben 24/7 toegang tot de ren.

Elke ren is compleet afgesloten om uitbreken te voorkomen. Daarnaast is een ren ten allertijden afgedekt tegen weersomstandigheden met platen of een zonwerend doek, zodat konijnen veilig uit de regen en zon kunnen blijven.

De bovenste drie hokken (hok 1, 2 en 3 bij de hok bezetting.) Hebben helaas geen vaste ren. Konijnen in deze hokken mogen overdag in een losse ren en snachts in hun hok. Bij mooi weer kunnen ze snachts in de losse ren blijven.

Caviaflat

De caviaflat bestaat uit drie verdiepingen van 160 x 60 en kan in twee delen gesplitst worden, zodat er 6 hokken van 80 x 60 ontstaan.

Cavia logeetjes zullen alleen hier in ondergebracht worden als onze binnen hokken bezet zijn. Dit zal vooral in de maanden juli en augustus zijn.

De flat staat in onze woonkamer waardoor er voor de grootste gedeelte van dag zicht op is. 

Dieren van verschillende eigenaren zullen nooit bij elkaar geplaats worden!