FAQ

Contact

Op welke tijden kan ik mijn konijn(en)/cavia('s) komen brengen en ophalen?

Maandag:                             

11.00 tot 20.00

Dinsdag: 

 11.00 tot 13.00 & 19:00 tot 21.00

Woensdag:                             

11.00 tot 13.00

Donderdag:                           

11.00 tot 13.00

Vrijdag:   

 11.00 tot 13.00 & 19:00 tot 21.00

Zaterdag: 

11.00 tot 13.00 & 19:00 tot 21.00

Zondag:                                     

GESLOTEN

 

Langskomen kan alleen op afspraak!

Hoe kan ik betalen?

Dit kan contant op de dag dat jouw dieren komen logeren. Of via een betaal link dat vooraf gestuurd wordt. Het is niet mogelijk om te pinnen.

Wat moet ik mee nemen?

Voer

We vragen altijd aan mensen of ze zelf voldoende brokjes mee willen geven voor de pension periode. Dit omdat konijnen en cavia's nogal gevoelige darmpjes hebben als het aankomt op veranderen van voer types.

Groenvoer en hooi zitten in de dagelijkse prijs inbegrepen en hebben we hier ten alle tijden op voorraad. Het is daarom niet nodig om dit mee te nemen. [Al nemen sommige eigenaren wel hun eigen groenvoer mee omdat het anders verpieterd in de koelkast tijdens hun vakantie.]

 

Bodembedekking

Logeetjes worden op zaagsel gehuisvest. Tenzij er vooraf wordt aangegeven dat er een andere bodembedekking nodig is. Andere bodembedekking waar voor gekozen kan worden zijn: beuksnippers of puppypads.

Liever een andere bodembeddeking? Dan raden we aan om dit zelf mee te nemen. De hokken worden hier 1x in de week verschoont en het zou fijn zijn als er voldoende bodembedekking mee gegeven wordt om de complete pension periode te overbruggen.

 

Huisjes

Het is mogelijk om zelf huisjes of speelgoed mee te nemen. We hebben deze hier ook maar soms heeft een beestje er net even wat meer aan als hun eigen geurtje eraan zit. In tegenstelling tot het voer is het niet verplicht om huisjes ect. mee te nemen.

 

Bakjes en Flesjes:

Ook die hebben we hier ruim in overvloed. Deze zelf mee nemen is niet nodig.

 

Medicatie

Heeft jouw huisdier medicatie nodig tijdens zijn verblijf bij ons? Neem dan aub genoeg mee om de pension periode te overbruggen. Ook als je beestje net ziek is geweest voordat het komt logeren is het handig om de nodige medicatie mee te geven voor het geval het weer een terugval krijgt. Dan kunnen we gelijk beginnen met medicatie ipv eerst een dierenarts bezoek in te plannen om de nodige medicatie te krijgen.

 

LET OP: bij het meenemen van eigen spullen bestaat de kans dat er iets kapot gaat of vergeten wordt mee terug te geven.